Mainos

perjantai 19. joulukuuta 2014

Uimapukukierros on lopetettu

Perjantain kunniaksi yksi hyvä uutinen: Miss Maailma -kilpailujen uimapukukierros on lopetettu ensi vuodesta lähtien. USA Todayn haastattelema Miss Maailma -kilpailun Yhdysvaltain maajohtaja (joka muuten on nimensä perusteella yllättäen mies, kuten melkein kaikki muutkin johtajat tässä maailmassa) Chris Wilmer otti muutoksen iloisena vastaan ja toivoi, että Miss Maailma olisi enemmän oman yhteisönsä puolestapuhuja kuin pelkkä kauneuskuningatar.



Toivottavasti uimapukukierroksen tiputtaminen on ensimmäinen askel kohti maailmaa, jossa naiset saavat kilpailla pinnallisen kauneuden sijaan omilla kyvyillään ja ansioillaan.

3 kommenttia:

  1. Sellaiset kauneuskilpailut ovatkin ihan järjettömiä missä kilpaillaan kauneudella. Voitaisiin ehkä tulevaisuudessa kilpailla siitä kuka tekee parhaat voileivät, siivoaa ja pyykkää parhaiten jne. Naisten yleisistä kyvyistä.

    Miksi muuten suurin osa johtajista on miehiä, jos naiset ovat niin älykkäitä ja kaikin puolin kyvykkäitä?

    VastaaPoista
  2. Kertoisitko, mikä naisia muka estää kilpailemasta kyvyillään ja ansioillaan?

    VastaaPoista
  3. Jengi rähisee täällä vaahto suussa, vaikka kilometrin päähän näkyy, että tämähän on trolliblogi. No aika moni meistä on näköjään tarpeeksi tyhmiä lankeamaan näinkin ilmeiseen ansaan.

    VastaaPoista