Mainos

perjantai 5. joulukuuta 2014

Linnan juhlat boikottiin!

Linnan juhlat, nuo jokaisesta afrikkalaisesta sotilasdiktatuurista ja Suomesta löytyvät elitistijuhlat, ovat taas huomenna. Voisin puhua tuntikaupalla kaikesta siitä mikä kaikki Linnan juhlissa on väärin, mutta keskityn tässä kirjoituksessani vain juhlien suurimpaan ongelmaan, naisten esineellistämiseen.

Jälleen lauantai-iltana miljoonat suomalaiset kerääntyvät televisioidensa ääreen ja arvostelevat presidenttiä kättelevien ihmisten asuja. Tässähän ei itsessään ole mitään väärää, onhan demokraattisessa valtiossa ihmisillä oikeus sanoa mielipiteensä lähes kaikesta, mutta Linnan juhlissa kaikki kritiikki kohdistuu nimenomaan naisten pukuihin. Ketään ei kiinnosta vaikka mies tulisi ilman housuja Linnan juhliin, mutta auta armias jos joku nainen uskaltaa tulla liian värikkäässä/värittömässä/pitkässä/lyhyessä/avoimessa/peittävässä mekossa paikalle. Tuli nainen paikalle minkälaisessa puvussa tahansa, niin hän saa välittömästi tyrmäyksen kotisohvilla istuvilta miehiltä, jotka eivät ole itse tehneet koskaan mitään yhtä merkittävää kuin yksikään Linnaan kutsutuista naisista.

Kauheinta tässä on kuitenkin se, että myös Yleisradio, jonka tehtävänä on toimia roskajournalismin ja sovinismin vastapainona mediassa, on lähtenyt mukaan naisten esineellistämiseen tekemällä kokonaisen erityisosion Linnan juhlien vaatetuksista. Eikö näin 2000-luvulla olisi jo aika luopua naisiin kohdistuvista vanhanaikaisista kauneusihanteista ja keskittyä ulkokuoren arvostelun sijaan näiden naisten tekemiin sankaritekoihin, joiden takia heidät on alun perinkin kutsuttu juhliin?

Itse aion tänä(kin) vuonna boikotoida kaikkia Linnan juhlien televisiolähetyksiä ja kehotan muita tekemään samoin. Suomessa on reilusti yli kaksi miljoonaa naista ja jos me kaikki (sekä tietysti lukuisat tasa-arvoista yhteiskuntaa haluavat miehet) lopetamme tämän seksistisen sovinistiperinteen tukemisen, niin ei mene montaa päivää ennen kuin tästä alistuksesta on luovuttu. Päivitetään Linnan juhlat vihdoinkin 2000-luvulle!

9 kommenttia:

  1. Allahu akbar, kunhan me kunnon muslimit samme Suomessa vallan kaikki naiset voivat elää tässä maassa rauhassa ilman patriarkaatin sortoa kuten Saudi-Arabiassa, Somaliassa ja muissa islamilaisen tasa-arvon mallimaissa.

    VastaaPoista
  2. Tuoko Veltto Virtanen vihdoin poikaystävänsä Linnan juhliin?

    VastaaPoista
  3. onko tää nyt taas sen vitun radio rockissakin ollee hihhuli ämmän vuodatuksia yhyy mä oon anarkisti mut kannatan aatetta maskin takana kun ei ole rohkeuttaa edustaa aatetta omilla kasvoilla

    VastaaPoista
  4. kannattaisi näiden epäsuomalaisten ns anarkistien pitää mölyt mahassaan. ei se maailma muutu teidän takia. parasta kun asioitte siellä sossussa, eikä julkisessa mediassa.

    VastaaPoista
  5. Jopas on taas kirjoittajalla aivopieruja blogissaan. Kuulostaa vain katkeran feministin ulinalta.

    VastaaPoista
  6. naiset itsehän noita pukuja siellä vahtaavat ja tekevät niistä numeron. miehet eivät huomaa vaikka naiset tulisi sisään jätesäkeissä.

    VastaaPoista
  7. Karkeasti arviotuna puolet noista naisista, eikä miehistä, ole tehneet mitenkään ihmeellisiä sankaritekoja vaan ovat päässeet puolisonsa mukana juhlimaan.

    VastaaPoista
  8. Tämän blogin on pakko olla joku vitsi tai jonkun teinin aivopierujen kirjoittelua. Jokainen postas on niin typerä ja täynnä älyttömiä väitteitä. Ikäänkuin miehiä vähääkään kiinnostaisi ihmisten pukeutuminen linnanjuhlissa. Eikö se nyt kuitenkin mahda olla niin, että naiset niitä rättejä kyyläävät?

    Sitäpaitsi tuota asujen kritisoimista on tapahtunut myös miesten kohdalla, esim. Velton hattua tai Palefacen lenkkareita teennäisesti kauhisteltaessa.

    Mutta joo, en kyllä ota tätä blogia tosissani koska jutut ovat niin ilmiselvästi tahallisen typeriä.

    VastaaPoista
  9. blogin kirjoittajahan on joku ihan nuija. naisethan aina itse haluavat koreilla vaatteillaan ja naisethan itse niitä töllöstä arvioivat, siihen ei kukaan naisia pakota. mieheiä ei voisi vähempää kiinnostaa jonkun matamin asuvalinnat. tähän samaan syssyyn voisi vaikkapa nyt sitten vinkua sitä, kuinka miehiä ei kunnioiteta yksilöinä vaan niputetaan samaan geneeriseen harmaaseen massaan, kun miehille ei anneta vapauksia lykätä päälle vaikkapa nyt sitten kirkkaankeltainen puku päälle. voi meitä miehiä. tässähän nyt on vaan kysymys myös siitä, että miehet kun valitettavasti eivät ole samalla tavalla turhamaisia kuin naiset, jotka riikinkukkoina koreilevat lainahöyhenissään. take that mofo. lol.

    VastaaPoista